27.5.10

Premii - două deodată

Mare mi-a fost mirarea când am vizitat blogul lui NELY (cum, cum nu, nu am observat comentariul de aici) şi am văzut că a premiat blogul nostru cu două premii deodată. Mai mare decât surprinderea mi-a fost însă bucuria, pentru că nici nu m-am gândit că la o săptămână după începerea blogului cineva ne va şi dărui nişte premii. Nely, îţi mulţumim din suflet!:)



Deoarece premiile trebuie date şi mai departe, le ofer celor trei cititoare ale noastre menţionate mai jos, şi de ce nu, tuturor fetelor din echipa Erdélyi konyha.:) Ştiu că premiile nu se prea dau înapoi, dar Nely într-adevăr are un blog interesant, şi faptul că ne socoteşte parte a cercului ei de prieteni este o onoare mare pentru noi. Şi nu în ultimul rând, deocamdată ele sunt "bloggeriţele" pe care le cunoaştem mai bine.:)

Cu această ocazie vreu să le şi salut pe primele noastre cititoare: Lissa, Katja şi Nely. Sperăm că pe GULAŞ veţi găsi întotdeauna lucruri interesante de citit şi de încercat!:)

3 comentarii:

Lissa's Cakes spunea...

Multumesc mult de tot,le-am luat cu mare placere.

ralus spunea...

astept cu interes retete de la voi.
unguroaicele-s gospodine bune :)
imi plac chestiile simple, traditionale. haideti si la mine la o reteta de la Campulung la Tisa, sat unguresc, de langa sighet.

Unknown spunea...

Multumesc mult de tot,le-am luat cu mare placere. Ceea ce priveşte!