1.6.10

Vitel Stroganoff



Ingrediente
500 gr muschiulet vitel
300 gr ciuperci
2 cepe mici
200 gr smantana
1 lingurita mustar
1 cescuta bulion (sau 2 linguri pasta rosii dizolvata in putina apa)
4 castravet murati
sare, piper
Mod de preparare
Carnea se taie fasiute, ceapa se toaca, ciupercile se taie felii mari.
In putin ulei se pune vitelul la prajit la foc iute, se lasa pana se evapora sucul care-l lasa si se rumeneste un pic, cam 15 minute. 
Gustati carnea si daca vi se pare tare adaugati cate o cescuta de apa si o inabusiti pana devine moale. La pasul acesta carnea trebuie sa fie gata.
Cand e carnea facuta adaugati ciupercile si ceapa, dati focul pe mediu si lasati sa se inmoaie legumele. Amestecati din cand in cand, cam 8 minute.
Adaugati smantana, amestecati si lasati la fiert 1 minut. Apoi adaugati mustarul si bulionul. Lasati cam 5 minute la fiert pana obtineti un sos cremos.
Stingeti focul si adaugati castravetii taiati fideluta.
Servim cald cu garnitura de orez, cartofi natur sau paste.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ce bine arata,trebuie sa fie tare gustos...