Ingrediente: 6 gălbenuşuri, 100 g zahăr, 25 g gelatină, 200 ml lapte, 300 ml frişcă Hulala, 200 g compot de piersici, un plic de Tort-Gelee transparent la care se adaugă 250 ml zeamă de la compotul de piersici, ciocolată şi frişcă pentru decor.
Cele 6 gălbenuşuri, zahărul şi gelatina se amestecă şi se încălzeşte la bain-marie până la punctul de fierbere, dar nu se lasă să fiarbă! Se lasă la răcit până la temperatura camerei şi atunci se adaugă frişca bătută. Se amestecă uşor şi se pune în pahare de unică folosinţă. După ce s-a întărit, peste cremă punem compotul de piersici tăiat cubuleţe mici. Glazura transparentă se prepară cu zeama de compot după instrucţiunile scrise pe ambalaj şi se toarnă peste piersici. Se lasă să se întărească în frigider aprox. 1 oră. Cu ajutorul unei foarfece desprindem paharul de cremă şi decorăm cu ciocolată rasă şi frişcă.
Poftă bună!
9 comentarii:
Arată foarte bine!!!
woaaaa ce frumoase sunt :0)si cred cas asa de buneee
ce bine arata!!!! mi-ai facut pofta...
Ottis, Anca şi Nely! Vă mulţumesc!! :)
Dacă îl preparaţi veţi vedea cât sunt de bune!!
O zi frumoasă vă doresc :)
hi te asteapta la mine e blog o leapsa daca iti face placerea a o faci ..pup ,pe curand
Anca, iti multumim mult! :) Insa e o mica problema cu "facutul": care dintre noi 9 sa-ti raspunda?! :) O sa rezolvam noi cumva!:)
Mii de salutari peste ocean!:)
Anca iţi mulţumim.
Unguroaicele: Edith, dragă, dacă mă întrebi pe mine, evident că Tu. :))))
Aliz, mersi! Oare de ce nu sunt surprinsă?:D:D:D
Arata fantastic de bine!Felicitari!
Trimiteți un comentariu